Vi söker en formstark AD till Göteborg

Glory Days är en kommunikationsbyrå med starkt fokus på content marketing. Vi jobbar med alla typer av kanaler där man kan leverera ett värde för mottagaren. Sedan starten för sju år sedan har vi haft nöjet att hjälpa många företag och organisationer med kommunikation i världsklass och det planerar vi fortsätta med. Därför söker vi ytterligare en formstark AD till vårt växande team i Göteborg.

Om tjänsten

Våra uppdrag innefattar ofta flera olika kanaler. Grunden kan vara ett kundmagasin där innehållet vidare även skall paketeras om och presenteras i andra kanaler så som webb eller sociala medier. Detta kräver en god fingertoppkänsla för hur man paketerar och presenterar innehåll på ett för mottagaren attraktivt sätt.

I din roll innebär det att du kommer:

  • Ansvara för det visuella uttrycket i kundprojekten
  • Ta fram grafiska riktlinjer och etablera nya formspråk, grafiska profiler mm
  • Ta fram kommunikationskoncept – både på koncept- och detaljnivå
  • Designa och bygga webbplatser i CMS, tex WordPress
  • Formge och skapa original för redaktionellt innehåll som tidningar, magasin och trycksaker.
  • Skapa material för sociala medier (bilder, gif, enklare filmer mm)
  • Designa och producera nyhetsbrev, från koncept till färdigt utskick
  • Redigera bilder och viss retouch

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Göteborg.

Om dig

Vi tror att du har relevant utbildning inom reklam, marknadsföring eller kommunikation med någon form av grafisk inriktning. Du har arbetat med kommunikation i ett par år, gärna i olika gruppkonstellationer.

I ditt arbete är du strukturerad och ordningsam, och du förstår vikten av att ha kunden på din sida. Du har erfarenhet av kundkontakt och trivs med det.

Det är viktigt att du både kan bidra med din expertis i en arbetsgrupp och ta instruktioner, och samtidigt när det behövs ta egna initiativ och ha ett eget driv framåt.

Du behöver inte vara expert på allt, men det är viktigt att du har ambitionen att utveckla både dig själv, vårt erbjudande och våra kunders kommunikation.

Du trivs i en kreativ miljö där man bollar idéer med varandra och hjälps åt när det behövs. Du är prestigelös och tycker om variationen i att jobba med olika typer av kunder och olika typer av projekt, stora som små.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobb@glorydays.se och skriv Formstark AD. Skicka med länk(ar) till arbetsprover. Sista ansökningsdag är 14 augusti men vi intervjuar kontinuerligt så vänta inte med att söka. För frågor är du välkommen att maila vår byråchef Johan på johan@glorydays.se eller ringa 0702-20 81 10.

Glory Days har kontor i Stockholm (huvudkontor) och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 13 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders målgrupp.

Pin It on Pinterest