Vi söker en videoproducent till Göteborg

Glory Days är en kommunikationsbyrå med starkt fokus på content marketing. Vi jobbar med alla typer av kanaler där man kan leverera ett värde för mottagaren. Sedan starten för sju år sedan har vi haft nöjet att hjälpa många företag och organisationer med kommunikation i världsklass och det planerar vi fortsätta med. Därför söker vi ytterligare en motion designer till vårt växande team i Göteborg.

Om tjänsten

Våra uppdrag innefattar ofta flera olika kanaler, både tryckta och digitala. Och efterfrågan på rörlig kommunikation har aldrig varit större. Filmprojekten ser väldigt olika ut, ibland är det en längre film för webb och ibland är det en kort film för sociala medier. Och allt däremellan.

Som videoproducent innebär det att du utvecklar idéer, filmar, klipper och sköter post production och har kundkontakt.

Du tänker på det praktiska runt en produktion, med hjälp av projektledare, och ser till att förutsättningarna är de bästa när det gäller location, utrustning och även manus/storyboard.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Göteborg.

Om dig

Du är en positiv person som älskar filmformatet och visuellt berättande. Vi tror att du har en relevant utbildning inom videoproduktion eller är självlärd. Du har jobbat i videoprojekt där du haft hand om alla delar och varit drivande, från ax till limpa.

I ditt arbete är du strukturerad och ordningsam, och du förstår vikten av att ha kunden på din sida. Du har erfarenhet av kundkontakt och trivs med det.

Du behöver inte vara expert på allt, men det är viktigt att du har ambitionen att utveckla både dig själv, vårt erbjudande och våra kunders kommunikation.

Du trivs i en kreativ miljö där man bollar idéer med varandra och hjälps åt när det behövs. Du är prestigelös och tycker om variationen i att jobba med olika typer av kunder och olika typer av projekt, stora som små.

Vi har kunder över hela landet, även utanför landet, och du kommer behöva resa emellanåt. Inte minst till kollegorna i Stockholm.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobb@glorydays.se och skriv Videoproducent. Skicka med länk(ar) till arbetsprover. Sista ansökningsdag är 22 juni men vi intervjuar kontinuerligt så vänta inte med att söka. För frågor är du välkommen att maila vår byråchef Johan på johan@glorydays.se eller ringa 0702-20 81 10.

Glory Days har kontor i Stockholm (huvudkontor) och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 12 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders målgrupp.

Pin It on Pinterest