Art Director sökes till Göteborg

Är du en formstark Art Director med ett hjärta som klappar lite extra för digital marknadsföring? Välkommen!

På våra kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping jobbar hungriga människor som alla delar passionen för välgjord kommunikation. Kommunikation som uppskattas av våra kunder, men framförallt av våra kunders kunder.

Om tjänsten
Som Art Director på Glory Days jobbar du både med idé och produktion. Det är därför viktigt att du behärskar båda. Du är teamets expert på grafisk design och du utvecklar koncept och producerar enheter för både print och digitalt – men framförallt det senare. I din roll kommer du även vara delaktig i webbprojekt.

Vad du kommer göra

 • Utveckla kreativa koncept både för kampanjer och always on
 • Tolka och förstå marknadsföringsinitiativ, kreativa briefer, strategisk positionering och målgrupp
 • Samarbeta med projektledare, copywriter, filmproduktion, creative director och resten av byrån
 • Producera enheter för alla typer av media och kanaler
 • Designa webbplatser – i synnerhet för och i WordPress
 • Ta fram och utveckla visuell ID, grafiska manér etc

Om dig
Som person är du positiv, flexibel och lösningsfokuserad. Du har ett stort intresse av, och har koll på, det senaste inom digital marknadsföring och design. Du testar gärna nya tillvägagångssätt och metoder för att höja kreativitet och resultat. Att jobba strukturerat, vara effektiv och noggrann med detaljer är en självklarhet för dig. Du gillar att arbeta i team och trivs i en kreativ miljö där man gärna bollar idéer med varandra och hjälps åt när det behövs. Du är prestigelös, gillar omväxling och att jobba med olika typer av kunder och projekt – stora som små.

Vi vill att du har

 • Minst tre år erfarenhet av att jobba på byrå eller inhouse med reklam, digital marknadsföring, sociala medier eller liknande.
 • Stor erfarenhet av att jobba med konceptualisering i t.ex.
 • Erfarenhet av webbprojekt och cms – gärna WordPress
 • Goda erfarenheter av att jobba i InDesign, Illustrator, Photoshop, Figma och andra programvaror
 • Bonus om du även har erfarenhet av att jobba i After Effects, Animate och XD

Glory Days är en samlingsplats för personer som tycker om att kavla upp ärmarna, prova nya saker och bli bättre tillsammans. Hos oss vill vi att du ska få utvecklas och känna dig som en del av vår gemenskap.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Göteborg.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv Art Director Göteborg i ämnesraden. Vi vill ha din ansökan senast 3 januari, men vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. För frågor är du välkommen att maila jennie@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. Vi är en contentbyrå med drygt 30 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.