Vi söker en Art Director till Göteborg

Är du en Art Director med ett hjärta som klappar lite extra för digital marknadsföring? Great! Välkommen med din ansökan.

På våra kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping jobbar hungriga människor som alla delar passionen för välgjord kommunikation. Kommunikation som uppskattas av våra kunder, men framförallt av våra kunders kunder.

Om tjänsten

Vi söker en formstark Art Director som har massor av bra idéer och förmågan att genomföra och visualisera kreativa koncept. 

På Glory Days kommer du ha en viktig roll och jobba med flera av våra spännande kunder. Det kan innebära att skapa och designa kampanjer, både offline och online, grafik och filmer för sociala medier och tryck och webb. Du kommer arbeta över alla kanaler men vårt primära fokus är digitalt.

Vad du kommer göra

  • Skapa tydliga idéer och koncept i samarbete med copywriter, CD och projektledare.
  • Tolka och förstå marknadsföringsinitiativ, kreativa briefer, strategisk positionering och målgrupp.
  • Driva arbetet från koncept till slutligt genomförande inom satta deadlines.
  • Ta ut kreativa koncept och producera enheter enligt plan.
  • Presentera och visualisera färdiga idéer för kund och kollegor.
  • Hålla dig uppdaterad på trender och vara nyfiken på att testa på nya format, teknik och tillvägagångssätt.

Om dig

Som person är du positiv, flexibel och lösningsfokuserad. Du har ett stort intresse av, och har koll på, det senaste inom digital marknadsföring och design. Du testar gärna nya tillvägagångssätt och metoder för att höja kreativitet och resultat. Att jobba strukturerat, vara effektiv och noggrann med detaljer är en självklarhet för dig. Du gillar att arbeta i team och trivs i en kreativ miljö där man gärna bollar idéer med varandra och hjälps åt när det behövs. Du är prestigelös, gillar omväxling och att jobba med olika typer av kunder och projekt – stora som små.

Vi vill att du har

  • Minst tre år erfarenhet av att jobba på byrå eller inhouse med content marketing, reklam, digital marknadsföring, sociala medier eller liknande.
  • Stor erfarenhet av att jobba med konceptualisering i t.ex. Figma eller liknande program.
  • Goda erfarenheter av att jobba i InDesign, Illustrator och Photoshop.
  • Det är en stor bonus om du även har erfarenhet av att jobba i After Effects.

Glory Days är en samlingsplats för personer som tycker om att kavla upp ärmarna, prova nya saker och bli bättre tillsammans. Hos oss vill vi att du ska få utvecklas och känna dig som en del av vår gemenskap.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Göteborg.

Sista ansökningsdag är 11 juni. Intervju görs löpande.  

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med personligt brev, CV och portfolio till jobba@glorydays.se. Skriv Ansökan som Art Director i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 11 juni.

För frågor är du välkommen att maila jennie@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 25 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.