Digital Marketing Specialist (SEM) sökes till Stockholm

Vi vill bli bättre. Hela tiden och överallt. Därför söker vi dig som kan göra oss bättre – och förhoppningsvis kan vi göra dig bättre också. På Glory Days jobbar hungriga människor med passion för välgjord kommunikation och som alla delar en gemensam egenskap: ett growth mindset. Vi är fantastiska på att skapa innehåll men också på att se till att det är rätt innehåll som skapas, att innehållet hamnar rätt, att det gör nytta och att det skapar insikter och förändring. 

Om tjänsten
Vi växer med raketfart och behöver därför stärka vårt erbjudande med roller som fokuserar på främst Paid Social, SEM och SEO. Den här rollen har fokus på SEM, men har du arbetat inom fler av dessa områden är det meriterande. Du förväntas arbeta operativt i våra befintliga kunduppdrag samt vara med och planera för framtida uppdrag. Du rör dig fritt mellan idé, taktik och teknik och är den bärande länken där emellan.

Vi söker dig som

 • Är självgående när det kommer till att sätta upp kampanjer på framför allt Google
 • Har vana att sätta upp mätning och dokumentation för uppföljning av resultat
 • Har en förståelse för vad som fungerar och inte fungerar ur ett kreativt perspektiv och samarbetar tight med kreatörer för att föreslå justeringar baserade på datadrivna insikter.
 • Är en van användare av verktyg som Google Analytics och Google Tag Manager. Även erfarenhet av verktyg som SEMrush eller liknande verktyg är meriterande.
 • Är van att analysera data, ta fram rapporter och presentera data och insikter på ett lättbegripligt sätt. Uppsättning av dashboards i Google Data Studio är meriterande.
 • Har örat mot marken och koll på det senaste inom digital marknadsföring, såväl kreativt som taktiskt och tekniskt.
 • Är självgående och utmanar både kollegor och kunder kring nya sätt att driva tillväxt.

Glory Days är en samlingsplats för folk som tycker om att kavla upp ärmarna, prova nya saker och uträtta saker tillsammans. Alla roller innebär att man då och då går utanför sina primära arbetsuppgifter.

Om dig
Vi tror att du har relevant utbildning inom digital marknadsföring. Du har arbetat med ovan arbetsuppgifter i ett par år, gärna på byrå eller som konsult, men även kundsidan är meriterande. Du har god insikt i vad content marketing är.

Som personer ser vi gärna att du

 • Är en positiv glädjespridare
 • Är ordningsam och strukturerad
 • Tar initiativ
 • Är pedagogisk och kan utbilda och motivera kollegor
 • Kan kommunicera med alla typer av människor
 • Har ett intresse och sinne för vår och våra kunders affärer

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Stockholm. Vår ambition är att ha någon som kan börja så snart som möjligt.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv Growth Marketer i ämnesraden. Vi går igenom ansökningar löpande och målet är att anställa omgående. För frågor är du välkommen att maila moa@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 30 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.