Jobba hos oss

Vi söker en produktionsledare till Stockholm

Vi söker en driven och ordningsam produktionsledare till vårt kontor i Stockholm. Du leder och driver den interna produktionsplaneringen för ett antal kunder och projekt…

Läs mer

Vill söker en redaktör till Stockholm

Som redaktör både skapar du innehåll och ansvarar för den redaktionella produktionsprocessen. Du trivs i kreativa sammanhang och mår som bäst när du får skapa. Och så har du en vass penna.

Läs mer

Vi söker en projektledare till Göteborg

På vårt kontor i Göteborg är vi nu i behov av en positiv och ambitiös projektledare. Som projektledare har du en superviktig roll eftersom du är limmet som håller ihop arbetsgruppen, motorn som driver…

Läs mer

Vi söker en art director till Göteborg

För rätt person väntar en rolig och omväxlande vardag i ett prestigelöst gäng. Du ansvarar för det visuella uttrycket i kundprojekten och tar fram idéer och koncept.

Läs mer

Vill du praktisera på Glory Days?

Kul! Vi tar ofta emot praktikanter. Berätta för oss vad du vill jobba med och glöm inte att bifoga ditt CV och personliga brev. Ange även vilket kontor du är intresserad av.

Skicka ansökan

Skicka en spontanansökan

Vill du jobba hos oss? Vi håller ständigt utkik efter nya kollegor, så spontanansökningar är alltid välkomna! Glöm inte ditt CV och personliga brev. Ange även vilket kontor du är intresserad av.

Skicka ansökan

FÖLJ (MED) OSS

                      
Jul Glory Days
Glory Days Stockholm
Foto Glory Days
Glory Days-tårta