Vi söker en projektledare till Göteborg

Hej! Vi är en contentbyrå och vi hjälper företag och organisationer att kommunicera. Till skillnad från en traditionell reklambyrå har vi starkt fokus – och tro – på innehåll. På våra kontor i Stockholm och Göteborg jobbar hungriga människor som alla delar passionen för välgjord kommunikation. Kommunikation som uppskattas av våra kunder, men framförallt av våra kunders kunder.

Om tjänsten

Vi är en organisation i ständig utveckling och på vårt kontor i Göteborg är vi nu i behov av en positiv och ambitiös projektledare. Som projektledare har du en superviktig roll eftersom du är limmet som håller ihop arbetsgruppen, motorn som driver projektet och den trygga handen som kunden håller i.

  • Driva och genomföra projekt från brief till leverans
  • Ansvara för budget/offerter/uppföljning
  • Ansvara för kontakten med kund och samarbetspartners
  • Ansvara för planering av projekt och teammedlemmar
  • Vara ett bollplank för teammedlemmarna och bidra till god stämning

Uppdragen du ansvarar för är nästan alltid contentrelaterade och kan tex vara sociala medier, film, webb, kundmagasin, email marketing med mera.

Glory Days är en samlingsplats för folk som tycker om att kavla upp ärmarna, att prova nya saker och uträtta saker tillsammans. Alla roller innebär att man då och då går utanför sin roll.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Göteborg. Vi ser helst att du börjar i september 2019.

Om dig

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande roll på byrå och ett extra plus om du har relevant utbildning.

Du är ansvarstagande, strukturerad och positiv. Du är social och vet hur man tar olika typer av människor. Givetvis tycker du om kommunikation, marknadsföring och content marketing. Men du är också bra på att kommunicera själv.

Du är väl bevandrad i processer för såväl digitala som tryckta medier.

Det är viktigt att du är driven och har sinne för detaljer.

Du trivs i en kreativ miljö där man bollar idéer med varandra och hjälps åt när det behövs. Du är prestigelös och tycker om variationen i att jobba med olika typer av kunder och olika typer av projekt, stora som små.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv Projektledare i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 4:e augusti men vi intervjuar kontinuerligt så vänta inte med att söka. För frågor är du välkommen att maila vår byråchef Johan på johan@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 23 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.