Vi söker en redaktör till Göteborg.

Hej!

Vi är en contentbyrå och vi hjälper företag och organisationer med kommunikation och reklam. Till skillnad från en traditionell reklambyrå har vi starkt fokus – och tro – på innehåll.

På våra kontor i Stockholm och Göteborg jobbar hungriga människor som alla delar passionen för välgjord kommunikation. Kommunikation som uppskattas av våra kunder, men framförallt av våra kunders kunder.

Om tjänsten

Våra uppdrag sträcker sig ofta hela vägen från att ta fram en contentstrategi till att löpande publicera innehåll i tryckta och digitala kanaler. Som redaktör har du ansvaret för kunden under hela denna resa och ser till att de får största möjliga utväxling för sitt innehåll. I rollen som redaktör kommer du:

  • Producera redaktionellt innehåll för tryckta och digitala kanaler.
  • Projektleda kommunikationsprojekt med fokus på innehåll.
  • Vara övergripande redaktör för kundernas samtliga egna kanaler, med fokus på de digitala.
  • Sköta kunders närvaro i sociala medier och vara sakkunnig i relaterade frågor.
  • Driva projekt och sköta resurs- och budgetplanering. I detta ingår även beställning av tjänster från underleverantörer och konsulter.
  • Skriva texter för webb med fokus på SEO
  • Skriva manus och storyboard för filmproduktioner

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Göteborg.

Om dig

Vi tror att du har relevant utbildning inom reklam, marknadsföring, kommunikation eller journalistik. Gärna med digital inriktning. Du har arbetat med kommunikation i ett par år, gärna med mycket kundkontakt. Du har god insikt i vad content marketing är och har berört området i tidigare roller. Självklart har du

Du är strukturerad och ordningsam, och har bra projektledaregenskaper. Du har tidigare haft ledarkepsen i projekt eller arbetsgrupper och triggas av bra resultat. Du gillar att skriva och har varit med och producerat material för flera medier så som film, ljud eller stillbild, webb med mera. Du gillar idéarbete och är inte bara duktig på att skriva innehåll, utan även komma på innehåll.

Du har god förståelse för hur sociala medier fungerar och hur människor interagerar med varumärken på nätet.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv ”Redaktör”. Inkludera arbetsprover. Sista ansökningsdag 9 februari men vi intervjuar kontinuerligt. För frågor är du välkommen att maila Johan på johan@glorydays.se.