Vi söker en videoproducent till Göteborg

Om Glory Days

Vi är en contentbyrå och vi hjälper företag och organisationer med kommunikation och reklam. Till skillnad från en traditionell reklambyrå har vi starkt fokus – och tro – på innehåll. På våra kontor i Stockholm och Göteborg jobbar hungriga människor som alla delar passionen för välgjord kommunikation. Kommunikation som uppskattas av våra kunder, men framförallt av våra kunders kunder.

Om tjänsten

Vi strävar efter att vårt erbjudande ska ligga steget före våra uppdragsgivares behov, och just därför söker vi nya kollegor som kan bidra till det. Som videoproducent utvecklar du idéer, filmar, klipper och sköter postproduktion. Förståelse och intresse för kommunikation är viktigt då det är ett budskap som ska förmedlas.

Du tänker på det praktiska runt en produktion, med hjälp av projektledare, och ser till att förutsättningarna är de bästa när det gäller utrustning och manus/storyboard.

Filmprojekten ser väldigt olika ut, allt från riksreklam i TV till kortare filmer för sociala medier, både dokumentärt och i mer kontrollerande former med regi och skådespelare. Och allt däremellan. Därför är det viktigt att du är bekväm med att jobba helt på egen hand samt ta en roll i ett team.

Vi arbetar i Premiere Pro och det är en förutsättning att du också kan göra det. Kunskaper i After Effects är meriterande och det är ett plus om du besitter kunskaper inom 3D-animering.

Glory Days är en samlingsplats för folk som tycker om att kavla upp ärmarna, att prova nya saker och uträtta saker tillsammans. Alla roller innebär att man då och då går utanför sin roll.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Göteborg.

Om dig

Du är en positiv person som älskar filmformatet och visuellt berättande. Vi tror att du har en relevant utbildning inom videoproduktion eller är självlärd. Du har jobbat i videoprojekt där du haft hand om alla delar och varit drivande, från ax till limpa.

I ditt arbete är du strukturerad, lösningsfokuserad och ordningsam. Som person är du optimistisk och framförallt dig själv.

Du behöver inte vara expert på allt, men det är viktigt att du har ambitionen att utveckla både dig själv, vårt erbjudande och våra kunders kommunikation.

Du trivs i en kreativ miljö där man bollar idéer med varandra och hjälps åt när det behövs. Du är prestigelös och tycker om variationen i att jobba med olika typer av kunder och olika typer av projekt, stora som små.

Vi har kunder över hela landet, även utanför landet, och du kommer behöva resa emellanåt. Inte minst till kollegorna i Stockholm.

Ansök genom att maila oss på jobba@glorydays.se.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv Videoproducent. Skicka med länk(ar) till arbetsprover. Sista ansökningsdag är 30 november men vi intervjuar kontinuerligt så vänta inte med att söka. För frågor är du välkommen att maila Andreas på andreas@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm (huvudkontor) och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 21 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders målgrupp.