Vi söker en Motion Editor till Göteborg

Om Glory Days
Vi är en contentbyrå och vi hjälper företag och organisationer med kommunikation och reklam. Till skillnad från en traditionell reklambyrå har vi starkt fokus – och tro – på innehåll.

På våra kontor i Stockholm och Göteborg jobbar hungriga människor som alla delar passionen för välgjord kommunikation. Kommunikation som uppskattas av våra kunder, men framförallt av våra kunders kunder.

Om tjänsten
Vi strävar efter att vårt erbjudande ska ligga steget före våra uppdragsgivares behov, och just därför söker vi nya kollegor som kan bidra till det. Som Motion Editor utvecklar du idéer och sköter postproduktion. För oss är det viktigast att du har tyngdpunkten på just klippningen och att du är van att jobba med 2D-animering. Det är en fördel om du har foto-bakgrund och meriterande om du har erfarenhet av 3D-animation.

Filmprojekten ser väldigt olika ut, allt från riksreklam i TV till kortare animerade filmer för sociala medier. Både dokumentärt och i mer kontrollerande former med regi och skådespelare. Därför är det viktigt att du är bekväm med att jobba på egen hand eller ta en roll i ett team.

Vi arbetar i Adobe CS och det är en förutsättning att du också kan göra det. Kunskaper i Maya, Cinema 4D eller liknande är meriterande. 

Glory Days är en samlingsplats för folk som tycker om att kavla upp ärmarna, att prova nya saker och uträtta saker tillsammans. Alla roller innebär att man då och då går utanför sin roll.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Göteborg.

Om dig
Du är en positiv person som älskar filmformatet och visuellt berättande. Vi tror att du har en relevant utbildning inom videoproduktion eller är självlärd. Du har jobbat i videoprojekt där du haft hand om alla delar och varit drivande, från ax till limpa.  Vi ser gärna att du även har erfarenhet av grafisk produktion. 

I ditt arbete är du strukturerad, lösningsfokuserad, ordningsam, Som person optimistisk och framförallt dig själv. 

Du behöver inte vara expert på allt, men det är viktigt att du har ambitionen att utveckla både dig själv, vårt erbjudande och våra kunders kommunikation.

Du trivs i en kreativ miljö där man bollar idéer med varandra och hjälps åt när det behövs. Du är prestigelös och tycker om variationen i att jobba med olika typer av kunder och olika typer av projekt, stora som små.

Vi har kunder över hela landet, även utanför landet, och du kommer behöva resa emellanåt. Inte minst till kollegorna i Stockholm.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv ”Motion Editor”. Sista ansökningsdag är 28 mars. För frågor är du välkommen att maila vår byråchef i Göteborg, Jennie på jennie@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Vi är en contentbyrå med 24 anställda som jobbar i alla delar av contentresan, från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.