Training club

STC – träningsglädje på ditt sätt

STC Training Club är en av de ledande aktörerna inom svensk friskvård med över 170 anläggningar från norr till söder. Deras träningsfilosofi kännetecknas av glädje, passion och gemenskap där de vill erbjuda människor i alla åldrar träning och rörelse för ett friskare och lyckligare liv. Inför hösten ville de göra en kampanj med fokus på att sälja medlemskap och välkomna folk tillbaka till träningen efter sommaren.

Lösning

Vi tog fram ett koncept som tog fasta på kundens önskan om att erbjuda människor i alla åldrar träning och rörelse – Träningsglädje på ditt sätt 

Ett tydligt budskap som riktade sig till en bred målgrupp och där fokus i utförandet hamnade på det som förenar människor; nämligen glädje och gemenskap. Genom närbilder på ansiktet ville vi förmedla känslorna som uppstår efter ett träningspass. Oavsett om det är ett endorfinpåslag eller utmattning.  

En större kampanjfilm togs fram tillsammans med några kortare varianter för att passa flera olika placeringar. Utöver detta kompletterades filmerna med stillbilder. 

Kampanjen gick upp på tv, webb och i sociala medier.