Kundtidning

Anledningarna varför du ska satsa på kundtidning

Få kanaler kan erbjuda lika lång ensamtid med din kund som ett magasin eller tidning. I genomsnitt läses en kundtidning i 25 minuter, vilket många andra kanaler inte är i närheten av. Det är således en ypperlig kanal att bygga relationen med dina kunder och öka kännedomen för ditt varumärke och det du vill förmedla.

Ett tilltalande magasin eller tidning är dessutom något människor faktiskt stannar till vid och läser. I tider av tidningsdöd så är kundtidningen med relevant redaktionellt innehåll de som bryter mönstret och går mot strömmen. En snyggt layoutad kundtidning med inspirerande texter och bilder inger alltid förtroende.

Genom kundtidningen skapar du ett mervärde för dina kunder. Här har du en möjlighet att genom redaktionell kommunikation fördjupa dig inom ditt område, inspirera och väcka intresse för såväl ditt varumärke som det du erbjuder och personerna bakom.

Segill

Utnyttja vår tidningsexpertis

Vi har en mångårig erfarenhet av magasinsproduktioner för företag och organisationer inom allt från turism- och besöksnäring till klädbranschen och bankvärlden. Vi finns där genom hela processen från ax till limpa och hjälper dig att skapa det ultimata magasinet eller tidningen för just din verksamhet.

I korthet hjälper vi till med allt från målgruppsbeskrivning och strategidokument till artikelidéer och redaktionell produktion.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa ditt företag. Och du, på vår Issuu-kanal kan du bläddra igenom och inspireras av ett axplock av våra tidningsproduktioner.

  • Scorett Walk Blekinge Stayhard Magazine
  • Värmland Glory Days
  • Oaxen magasin
  • Össur