Paid social

Paid social – en viktig kanal inom digital marknadsföring

Paid social betyder helt enkelt betald marknadsföring på sociala medier. Nästan alla internetanvändare har idag ett Facebook-konto, ett Instagram-konto samt använder Messenger. Över 74% av internetanvändarna i Sverige använder Facebook, men nätverket slutar inte där. Eftersom Facebook är kopplat till tusentals andra appar och nätverk kan vi nå ut på så många fler platser. 

Kanske har du ett behov att synas mer eller få in trafik till din e-handel? Eller så är du kanske är osäker på vad du behöver. Oavsett om du är nybörjare eller har jobbat en del med paid social innan kan vi kan hjälpa dig hitta dina målgrupper, bygga upp ditt varumärke och samla in leads. 

Vi hjälper dig att hitta din basmålgrupp, men också att finna nya kalla målgrupper. Vi ser även till att vara med dem under alla steg, och leverera skräddarsydda budskap, under hela säljprocessen. 

Paid social-annonser är också förhållandevis billigt jämfört med till exempel printannonsering och Google ads. Du bestämmer dessutom själv hur mycket du är villig att betala för sina visningar, klick eller leads.

Vill du utforska möjligheterna med annonsering i sociala medier och vad just ditt företag behöver? Kontakta oss så hittar vi rätt strategi för dig.