VAD VI ERBJUDER

SEO

SEO, eller sökmotoroptimering, är ett omfattande och ständigt föränderligt ämne som kan vara svårt att förklara på ett enkelt sätt. I grund och botten handlar det om att förbättra en webbplats synlighet och placering i sökmotorernas organiska sökresultat. Det finns olika sätt att arbeta med SEO. Nedan går vi igenom de fyra viktigaste aspekterna och hur vi på Glory Days arbetar med dessa.

Teknisk SEO

Teknisk SEO utgör en betydande del av SEO-arbetet. Det innebär att säkerställa att webbplatsen är tekniskt optimerad så att sökmotorer kan läsa och indexera innehållet korrekt. Det handlar till exempel om att ha en tydlig URL-struktur, använda korrekta meta-taggar och säkerställa snabb sidhastighet.

SEO-analys

En annan del av SEO är att genomföra en grundlig SEO-analys för att ta reda på information om målgruppen och konkurrenterna, eller för att skapa underlag för produktion av innehåll. Där ingår att identifiera relevanta sökord och sökfraser som målgruppen söker efter och som konkurrenterna använder sig av.

Optimering

En viktig aspekt av SEO är att regelbundet skapa och optimera innehåll så att det rankas högt i sökmotorernas resultat. Det inkluderar att använda sökord och fraser på rätt sätt, men det är lika viktigt att innehållet är av hög kvalitet, unikt och relevant för användarna.

Positiv användarupplevelse

SEO handlar inte enbart om att förbättra webbplatsens synlighet i sökmotorerna. Det handlar också om att skapa en positiv användarupplevelse genom att erbjuda relevant och engagerande innehåll. En heltäckande SEO-strategi kombinerar tekniska, kreativa och strategiska element för att leverera en mångsidig och användarvänlig webbplats. Våra SEO-specialister har alla utöver det tekniska perspektivet någon typ av innehållsbakgrund, vilket gör dem duktiga på just detta.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter och vad du önskar hjälp med så
blir du kontaktad av någon av våra duktiga strateger.

    I vår integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.