Vi söker content manager!

Om Glory Days

Glory Days är en kommunikationsbyrå som kombinerar content med digital marknadsföring för att skapa positiv, mätbar och konstant värde för våra kunder och kunders kunder.

Vi är ett snällt, ambitiöst och glatt gäng som tycker om att jobba tillsammans med varandra och med våra kunder. Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm, Göteborg och Jönköping, och söker nu en ny kollega att hänga med på dagarna.

Om rollen

I rollen som content manager på Glory Days Stockholmskontor ansvarar du för att planera, skapa, utveckla och följa upp innehåll – från brief till leverans och uppföljning. Produktionsledning av den dagliga innehållsproduktionen samt löpande kundkontakt är också en viktig del i arbetet.

Du rör dig vant mellan olika digitala plattformar, brinner för att ta fram nya innehållsidéer och testa de senaste formaten som hjälper till att nå uppsatta KPI:er och kundens specifika önskemål. Du är idédriven, energisk och tror på ordets makt när det kommer till slagkraftig copy, engagerande captions och storytelling! 

Vi söker dig som:

  • Är en vass, fyndig och skicklig skribent, gärna med en intresse för trender och livsstil.
  • Har kunskap kring att arbeta med och haka på de senaste trenderna för innehåll på digitala plattformar.
  • Tycker om att producera, bearbeta och redigera textinnehåll för att det ska rimma med kundens tonalitet.
  • Har vana att publicera och underhålla alla kanaler, med till exempel community management, schemaläggning, webb och nyhetsbrev..
  • Är intresserad av storytelling och digital marknadsföring i stort och följer nyfiket branschens utveckling.

Om dig

Vi tror att du har relevant utbildning inom kommunikation, journalistik, copywriting eller kreativt skrivande. Du har arbetat med ovan arbetsuppgifter i ett par år, gärna på byrå, men även kundsidan är meriterande. Du tycker om att utvecklas tillsammans med dina kollegor och uppdrag!

Ansök

Det finns inget att vänta på. Skicka din ansökan till jobba@glorydays.se. Vi börjar intervjua i augusti.

Glory Days har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. Vi är en contentbyrå med cirka 30 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi och insiktsarbete till distribution och analys. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.