Vi söker en Head of Digital Distribution

Eftersom våra kunder anlitar oss för att bli bättre ställer det också höga krav på oss att bli bättre. Hela tiden och på alla plan. Därför söker vi nu kollegor som kan göra oss bättre – och förmodligen kan vi göra dig bättre också. Vi är fantastiska på att skapa innehåll och kommunikation, och nu behöver vi någon som kan ta ansvar för att det når mottagaren på bästa sätt.

Om tjänsten
I den här rollen förväntas du både ta hand om våra befintliga kunder och driva affärsområdet framåt. Du är med tidigt i processen och tänker distributionsperspektiv redan i strategiarbetet, och ser till att vi levererar enligt plan i slutet av processen.

I rollen ingår det att:
– Ansvara för vårt erbjudande inom digital distribution (Paid Social, SEM, SEO etc)
– Driva affärsområdet framåt
– Ansvara för att det operativa inom affärsområdet fungerar
– Skapa affärer inom befintliga kundkonton
– Ta hand om inkommande kunder via affärsområdet
– Ansvara för personal
– Skapa attraktiva produkter och erbjudanden
– Driva innovation och ha örat mot marken när det gäller digital marknadsföring

Glory Days är en samlingsplats för folk som tycker om att kavla upp ärmarna, prova nya saker och uträtta saker tillsammans. Alla roller innebär att man då och då går utanför sina primära arbetsuppgifter.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Placering på vårt kontor i Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Var tydlig med vilken arbetsort som är aktuell för dig i din ansökan. Vår ambition är att ha någon som kan börja så snart som möjligt. 

Om dig
Vi tror att du har relevant utbildning inom digital marknadsföring och affärsutveckling. Du har arbetat med kommunikation i ett par år, gärna på byrå eller som konsult. Du har god insikt i vad content marketing är.

Du har givetvis bra koll på digitala distribution, och inte minst sociala medier. Både som fenomen och format.

Som personer ser vi gärna att du:
– Är en positiv glädjespridare
– Är ordningsam och strukturerad
– Har sinne för affärer
– Håller sig uppdaterad
– Kan kommunicera med alla typer av människor
– Är en bra ledare som kan engagera och motivera kollegor

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv Ansökan som Digital Marketing Manager i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 20 april. För frågor är du välkommen att maila info@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 25 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.