Vi söker digitala kollegor.
Av kött och blod.

Eftersom våra kunder anlitar oss för att bli bättre ställer det höga krav på oss att också bli bättre. Hela tiden och på alla plan. Därför söker vi nu kollegor som kan göra oss bättre – och förmodligen kan vi göra dig bättre också.

Om tjänsterna
På Glory Days jobbar hungriga människor som alla delar passionen för välgjord kommunikation. Kommunikation som uppskattas av våra kunder men framförallt av våra kunders kunder. Stor del av våra uppdrag är digitala så klart, och därför söker vi duktiga människor som kan:

• Annonsering i sociala medier
• Growth Marketing
• SEM
• SEO
• Displayannonsering
• Digital strategi och analys

Tjänsterna är heltid och tillsvidare. Placering på något av våra kontor i Göteborg, Stockholm eller Jönköping. Var tydlig med vilken arbetsort som är aktuell för dig i din ansökan.

Om dig
Vi tror att du har relevant utbildning inom digital marknadsföring. Du har arbetat med kommunikation i ett par år, gärna på byrå eller som konsult. Och framförallt har du jobbat hands on inom ovan områden och känner dig trygg i att hjälpa kunder. Kanske har du flera strängar på din lya eller så är du specialiserad. Var tydlig i din ansökan.

Du är prestigelös och tycker om variationen i att jobba med olika typer av kunder och olika typer av projekt, stora som små. 

Och framförallt – du är positiv och gillar människor.

Ansök

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail till jobba@glorydays.se och skriv Ansökan till digitala teamet i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 20 april. För frågor är du välkommen att maila info@glorydays.se.

Glory Days har kontor i Stockholm, Jönköping och Göteborg. Vi är en contentbyrå med 25 anställda som jobbar i alla delar av contentresan från strategi till distribution. Vårt erbjudande inkluderar alla typer av kanaler och plattformar – kärnan är dock alltid intressant och relevant innehåll för våra kunders kunder.