Om oss

Hungriga och kunskapstörstande människor.

Ett innehållsrikt årtionde

Vår ambition om att skapa mer effektiv kommunikation har funnits med sedan starten på Norrbackagatan i Stockholm 2010. Att alltid sätta värdet för mottagaren i första rummet och att därigenom skapa content som på olika sätt lockar, engagerar och inspirerar. Med budskap som faktiskt har ett värde för mottagaren och som sår ett frö att vilja veta mer. 

Idag handlar marknadsföringen inte längre om att skrika högst eller att enbart prata om sig själv. Dagens mediekonsumenter är kräsnare än så och vet hur de ska navigera genom snårskogen av budskap och billiga säljknep. Just därför är relevant content marketing nyckeln.

Ett lyckat framgångskoncept

Eftersom välproducerat innehåll är medieoberoende är det något som passar alla marknadsförare – och kanaler. Content som tar sin början i en filmserie eller ett kundmagasin kan med små medel paketeras om och nå fler potentiella kunder i sociala medier, nyhetsbrev och på webben.

Bland våra kunder finns företag och organisationer inom de flesta branscher. Gemensamt är att vår gemensamma syn på content marketing – och vad som krävs för att bli framgångsrik.

Glory Days har lämnat den lilla lokalen på Norrbackagatan och finns idag i både Stockholm, Göteborg och Jönköping. Vi är idag en fullservicebyrå med 36 trevliga, underfundiga och kreativa medarbetare.

0
års erfarenhet av content marketing
0
anställda på byrån
0
priser vunna sedan 2017

Några av våra vänner

Det är för dem vi går upp på morgonen, det är de vi tänker på hela dagarna och det är deras glada miner och nöjda tillrop vi brinner för. Att få äran att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika genom relevant, intressant och engagerande innehåll som får deras kunder att lyssna – oavsett media. 

Vi tycker det är kul när du hör av dig – så gör det.

Säg hej till oss