Säg hej till våra nya kollegor!

Content marketing växer så det knakar och så gör även Glory Days. Här presenterar vi några av våra nya kollegor och passar på att ta en titt in i spåkulan. Vad tänker de om framtidens content marketing och vad utmärker riktigt bra innehåll?

Anna Olsson – Agency Director Stockholm 

Till Stockholmskontoret välkomnar vi Anna Olsson som går in i rollen som byråchef. Anna har tretton års erfarenhet av content marketing-branschen, senast som produktionschef. 

”Jag vill skapa de bästa förutsättningarna för att mina kollegor ska kunna fokusera på våra kunder och uppdrag – det kan vara alltifrån övergripande planering och arbetsprocesser till generellt välmående och arbetsglädje. Jag är gärna både bollplank och en bra lyssnare.”

Vad är bra content marketing för dig?
– Tydliga budskap som fyller ett syfte när och där det når mig. Själva diskussionen om vad man egentligen vill åstadkomma med sitt content marketing-projekt är lärorik och givande, ta den! Det som sedan kommer ut kan vara något helt annat än det du såg framför dig från första början.

Vad tror du om framtidens content marketing?
– Att den är ljus och fullsatt! Och jag tror att det kommer bli ännu mer datadrivet innehåll och större kampanjer som bärs fram av en stark story. När vi blir mognare som bransch, vågar vi också ta ut svängarna utan att tappa grundstommen i vad content marketing står för: relevanta budskap som skapar mervärde för målgruppen.

 

Arvid Westfelt – Project Manager

Ny på Stockholmskontoret är även Arvid Westfelt. I rollen som projektledare kommer han planera och styra olika projekt, vilket innebär tät kontakt med både projektgrupper och kunder. 

”Som projektledare på Glory Days vill jag framför allt lyssna och försöka förstå våra kunder. Vad har de för behov? Vad oroar de sig för? Vad är framgång för dem? Och sedan få det att ske.”

Vad är bra content marketing för dig?
Riktigt bra content marketing känner en direkt igen. Det berör, skapar känslor av ”villhöver” och klaffar elegant i en strategi. Och kanske viktigast av allt – du vill ha mer av det.

Vad tror du om framtidens content marketing?
– Med låga kostnader för digital annonsering finns en risk att många lägger mindre energi på själva innehållet, vilket trots allt är bäraren av budskap och känslor. Det här lämnar plats på marknaden för mer ambitiösa aktörer, som både är villiga att göra enastående innehåll och smart annonsering. Jag tror vi kommer se ett skifte mot mer högkvalitativt innehåll i kombination med alltmer sofistikerad annonsering framöver.

 

Sunniva Hovensjø – Art Director 

Sunniva Hovensjø är ny Art Director på Göteborgskontoret. Hon kommer ursprungligen från Oslo och har en bakgrund inom reklambyråvärlden. Genom sin kreativa förmåga och öga för detaljer kommer hon hjälpa våra kunder att omvandla idéer och koncept till visuellt tilltalande kommunikation. 

”För mig är det viktigt att all kommunikation ska kännas naturlig och ha en kreativ höjd. Självklart ska det också tillföra värde för mottagaren.”

 

Moa Strand – Head of Growth 

Moa Strand är Stockholmskontorets senaste tillskott inom området Growth. Hon är journalist i grunden men har en bakgrund inom content marketing. Men hennes största intresse ligger inom det digitala och tekniska. 

”Nu på senare år jobbar jag främst med innehåll i form av hur det bäst når ut, och hur vi når bästa möjliga resultat genom att kombinera bra innehåll med en bra digital strategi och kontinuerlig analys av data. Jag arbetar mycket med köpt på både sociala och andra digitala plattformar, och tycker arbetet funkar bäst när man arbetar korsfunktionellt med många roller som samarbetar för att skapa bästa resultat.”

Vad är bra content marketing för dig?
– Bra content marketing för mig handlar om att alltid ta reda på vad målgruppen vill ha, inte vad vi vill få sagt. Genom att sätta upp tydliga mål och kontinuerligt arbeta med a/b-tester på många nivåer kan vi ta oss djupare ner i målgruppsbeteenden och se vart den viktigaste förändringen behöver ske, och hur vi kan nå den på effektivast sätt, samtidigt som vi värnar om våra mottagare.

Vad tror du om framtidens content marketing?
– I en annonstrött värld och med målgrupper som är alltmer måna om sin data är det viktigt att arbeta för värdeskapande. Det finns mycket vi kan göra rent tekniskt för att skapa starka resultat, men det bärande för mig är alltid idén. Med kreativa idéer och ett skarpt tekniskt hantverk kan vi arbeta för att skapa innehåll som ger tillbaka ett värde till målgruppen. Där skiljer sig Glory Days från många andra som arbetar i silos. Vi tror att de bästa resultaten skapas när alla jobbar mot samma mål samtidigt, och genom att kombinera content marketing med moderna growth-tekniker tror jag att vi kan skapa de starkaste, snabbaste och mest värdefulla resultaten.

 

Jacqueline Byrlén – Digital Editor 

Stockholmskontorets nya digitala redaktör är en nördig skåning som älskar text i alla dess former – både att konsumera och producera. Hennes främsta uppgift är att skapa intresseväckande och kreativt innehåll till våra kunders digitala kanaler och plattformar, men rollen innefattar också en hel del projektledning.  

”Jag tror att bra content marketing är ganska ”pang på” men med en twist. Intresseväckande och genomtänkt men också att man vågar tänka nytt.”

 

Pauline Wikman – Digital Content Designer 

Pauline Wikman är ny Digital Content Designer på Stockholmskontoret. Hon har studerat fotografi, film och bildspråk och är en fena på illustration och rörlig kommunikation. 

”En stor del av min roll är att skapa innehåll som lämpar sig för flera olika sociala medieplattformar. Enligt mig är bra content marketing innehåll som är visuellt tilltalande för den aktuella målgruppen och som är publicerat på rätt plattformar vid rätt tillfälle. Innehållet ska vara konsekvent och regelbundet och helst ska man få in tillräckligt mycket data om målgruppen för att få ett bättre grepp om dem inför nästa annonsering.”

Vad tror du om framtidens content marketing?
– Framtidens content marketing kommer behöva tillgodose kundernas förväntningar, vilket ställer högre krav på oss som företag. Det kommer bli allt viktigare att samla in och analysera data för att förstå vad kunden vill ha. Alltså kommer content marketing vara ännu mer kundnära och kundberoende än nu – det är vad jag tror. 

 

Blanca Sjöstedt – Account Director 

Blanca Sjöstedt är Stockholmskontorets allra senaste tillskott. Hon kommer senast från contentbyrån Klintberg Niléhn där hon arbetat som redaktör och digital strateg. På Glory Days går hon in i rollen som Account Director vilket innebär att hon kommer att ha tät kontakt med våra kunder, driva projekt och se till att vi levererar det som önskas. 

”Bra content marketing är när allt linjerar – budskap, utförande och tajming. Utmaningen är alltid att nå rätt person, på rätt plats med rätt innehåll.”

Vad tror du om framtidens content marketing?
– Framåt kommer vi att se hur företag blir ännu bättre på att bygga egna starka kanaler genom att fylla dem med innehåll som kunderna faktiskt vill konsumera. Allt fler kommer att inse hur mycket det finns att vinna på att skapa content med målgruppens intressen i första rummet. Vinnarna är de som lyckas producera innehåll som kunderna aktivt söker upp. Hur man gör? Give us a call 😉

 

Erik Lindahl – Art Director

Erik Lindahl förstärker formgivarteamet och går in som ny Art Director på Stockholmskontoret. Han har tidigare jobbat både inhouse och på byråsidan och kommer att hjälpa våra kunder med all typ av visuell kommunikation – från idé till produktion. 

”Bra content marketing för mig är kvalitativt, intressant och relevant innehåll som tilltalar mig som mottagare och får mig intresserad av att vilja ha mer och mer.”

Vad tror du om framtidens content marketing?
– Det mest spännande med framtidens content marketing är att jag inte vet mer om den än någon annan. Landskapet förändras hela tiden och nya trender föds och dör lika snabbt. Mitt jobb är att vara ”on top” av dessa trender och göra intressant innehåll utifrån det. 

 

Fjodor Brandt – Copywriter

Fjodor Brandt kommer senast från en kommunikationsbyrå där arbetade i fem år. I rollen som copywriter på Göteborgskontoret kommer han att hjälpa våra kunder skapa relevant innehåll som gör skillnad.
 
– Bra content marketing ska skapa ett resultat för kunden – vare sig det är försäljning, nya kontaktytor eller ökad varumärkeskännedom. För att uppnå dessa resultat behöver det vara relevant, smart och intressant för mottagaren – annars skapar vi bara fluff i en redan fluffig värld.

Vad tror du om framtidens content marketing?
– Hm. Vem vet var det tar vägen? För fem år sedan trodde jag inte att folk över hela världen skulle börja dansa på sociala medier. Sen stod man själv där och vickade på höfterna till Savage Love. Oavsett vad som kommer ser jag fram emot det! Det viktiga är att man är anpassningsbar.

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte bli publicerad.