Välkommen till oss, Scorett!

Sedan början på året har vi en ny kund vi gärna pratar högt om: Scorett!

– Scorett är en fjäder i hatten för oss. Vi har jobbat en hel del med mode tidigare och att få ta sig an Sveriges främsta butikskedja inom footwear är väldigt kul. Inte minst för att de satsar så mycket på content, säger Anders Neck.

Scorett har c:a 80 butiker i Sverige och dessutom egen e-handel. Deras insikter och satsning på content marketing går hand i hand med vad vi på Glory Days tror på.

– Idag handlar det inte om att erbjuda en produkt till ett pris. Utan att erbjuda något som tillför ett värde till kundens upplevelse. Det handlar om att bygga relationer, och relationer bygger man på förtroende, säger Robert Axelsson som är marknadschef på Scorett.

Uppdraget innefattar strategi, produktion av kundmagasinet Walk och rörlig kommunikation. Dels varumärkesfilmer men framförallt har vi tagit fram en serie filmer för varumärket Legend som porträtterar människor som gått sin egen väg.

– Legend för oss är betydligt mer än skor. För oss handlar det om passion och att våga stå för något. Att våga sticka ut från mängden och följa sina drömmar.

Enligt Robert var det inget svårt val att satsa på content.

– Den traditionella marknadsföringen där det räckte med att tala om att man var en rockstjärna räcker inte till idag- idag måste man med content bevisa att man faktiskt är det. Det handlar om att berätta en historia som är relevant och intressant för sina kunder. Med det sagt vill vi visa att vi är mer än skor. Vi står för att våga tro på sig själv och det här är bara början på en serie av intressanta porträtt vi vill göra.

Som byrå är det ett drömuppdrag, att få jobba med kommunikation som både kunden och målgruppen uppskattar.

– Vi är väldigt nöjda med utfallet och filmerna har tagits emot bra från vår målgrupp, säger Robert.

 

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte bli publicerad.