Glory Days växer i Göteborg

Glory Days växer i Göteborg

[:sv]Glory Days växer i Göteborg, så mycket att det knakar faktiskt. För 15 månader sedan kickade vi igång vår västkustfilial på allvar med två utstationerade kämpar. Sedan gick allt i rasande fart. Två personer blev snabbt till tre, och nu stärker vi upp teamet med ytterligare två stjärnskott i Göteborg. Här finns nu ett komplett team som hanterar det mesta inom bild, form, text och rörligt.

Helena – ny grafisk formgivare

Helena Johnsson är vår nya expert på färg, form och komposition. Hon är fotograf i grunden som är en fena på ta snygga bilder, men som nu flyttar ett steg bort från kameran. På Glory Days kommer hon istället att jobba med allt som rör grafisk formgivning. Vi säger hej och välkommen till Helena!

Philip – ny videoredaktör

Ingen har väl missat att film är det hetaste mediet just nu. Därför är vi glada att presentera vår nya talang Philip Lager, som nu utökar videoteamet på Glory Days till två personer. I och med Philip satsar vi ytterligare på att bemästra det mesta inom ljud, bild och rörligt inhouse. Hej och välkommen Philip!

Göteborgskontoret har flyttat

En så stor familj i Göteborg, som rymmer både redaktör, projektledare, videoredaktörer och grafisk formgivare, behöver såklart fler rum! Därför hittar du nu Glory Days i nya lokaler på Järntorget, lagom nära centrum och lagom nära fredagsölen. Här är du alltid välkommen upp på en kopp kaffe och för att spana in utsikten. Nu kör vi ända in i kaklet och ser fram emot 2018![:]

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte bli publicerad.