Glory Days – Jönköping Energi

Mer energi för Glory Days i Jönköping

Glory Days vinner upphandling och tecknar som enda byrå ramavtal med Jönköping Energi. Det upphandlade avtalet gäller byråtjänster inom content marketing.

Uppdraget avser bland annat strategi och koncept samt resurser så som foto, film, formgivning, copy, illustration och animering. Detta är det andra offentliga uppdraget på kort tid för byrån i just Jönköping: Så sent som i februari skrev man avtal med Jönköpings kommun.

Glory Days vd tillika kundansvarig, Oscar Johansson, kommenterar uppdraget:

– Få uppdrag kan vara så aktuella och spännande som att jobba med kommunikation för ett energibolag 2023! Vi är otroligt glada att vi lyckades dra det längsta strået i denna upphandling och få jobba med en så viktig samhällsaktör som Jönköping Energi faktiskt är här i regionen.

Glory Days etablerade sig i Jönköping sommaren 2021, nästan på dagen två år sedan. En bidragande anledning till detta var att man hade kunder i regionen – men det är också en region med hög närvaro av framstående företag och stark tillväxt med många företagsetableringar.

Upphandlingen bestod av två steg där såväl pris som kreativitet och samarbetsförmåga bedömdes.

– Glory Days var den byrå som levererade bäst enligt våra uppsatta kriterier. Vi ser fram emot samarbetet och att fortsätta leverera relevant kommunikation till våra kunder, säger Linda Svensson, enhetschef Marknadsföring och kommunikation på Jönköping Energi.

Uppdraget rivstartade redan i juni när Glory Days producerade film som dokumenterade Jönköping Energis vattenkraft i Huskvarna.

– Det är just kombinationen av något så traditionellt som vattenkraft och laddinfrastruktur för elbilar som gör Jönköping Energi till en så spännande aktör och uppdragsgivare, kommenterar Oscar Johansson.