Sociala medier

Därför är sociala medier kanalen för dig

Det finns ingen kanal där du kommer lika nära din målgrupp som i sociala medier. Men för att aktiviteten på ditt företags konto på Facebook, Instagram eller någon annan plattform så bör ditt innehåll vara både intressant, relevant och skapa engagemang hos din målgrupp.

Ditt innehåll spelar därmed en nyckelroll i en lyckad marknadsaktivitet på sociala medier. När innehållet väl är på plats finns det många möjligheter att finslipa ditt tillvägagångssätt för att nå så många som möjligt och få maximalt engagemang.

För att lyckas med din digitala marknadsföring i dessa kanaler krävs tydliga riktlinjer för strategi, planering och produktion. Du bör veta syftet och målet med marknadsaktiviteten, vilken din målgrupp är i respektive kanal eller plattform, samt vilken typ av innehåll som attraherar och engagerar just dem.

Behöver du hjälp med marknadsföring i sociala medier?

Genom workshops utformar vi strategin för ditt företags aktiviteter på sociala medier. Vi definierar syfte, mål, plattformsval, innehållskategorier och målgrupp. Men även hur ditt arbete på ska se ut rent praktiskt. Utifrån detta tas innehållsidéer inom såväl text, bild, rörligt och layout fram och en publiceringsplan upprättas.

Vill du veta mer?

Nyfiken på att veta mer av hur vi kan hjälpa dig och ditt företag lyckas? Kontakta oss! Om du vill ha lite inspiration och se vårt arbete får du gärna ta en titt på dessa konton: The Barn och Tolv Stockholm.