Dubbla nomineringar i Publishingpriset 2020

Snart har det blivit dags att kora årets bästa kommunikation inom print, film och webb. Vi är otroligt glada och stolta över att vara nominerade till Publishingpriset i år igen.

Värmland 2020 är nominerad inom kategorin ”Destinationsguider”

Besöksmagasinet Värmland 2020 är en riktig veteran när det kommer till nomineringar och har redan två stycken i bagaget. Så du kan ana stoltheten över att vi återigen är nominerade. Årets magasin är det fjärde vi producerar tillsammans med våra vänner på Visit Värmland och hoppfullt blir det alltså tredje gången gillt. Värmland 2020 bjuder på ett inspirerande och varierat innehåll där landskapet lyfts fram och profileras för att locka besökare till denna underbara del av Sverige.

Om du är nyfiken på att läsa mer om detta kontrasternas landskap hittar du årets nummer här.

Med sikte mot världen är nominerad inom kategorin ”Verksamhetshistoria”

Boken ”Med sikte mot världen” är en del av Axelent Groups kommunikation kring företagets 30-årsjubileum. Och hur firar man en födelsedag bättre än genom en nominering? Boken togs fram i samarbete med våra vänner på contentbyrån Icon Brands. ”Med sikte mot världen” är mer än ”bara” en verksamhetshistoria, här presenteras allt från den välkända Gnosjö-andan till hur Sveriges ekonomiska och industriella utveckling har sett ut under de senaste 30 åren. En riktig pärla till jubileumsbok om vi får säga det själva.

Du kan läsa mer om boken här.

Håll gärna alla tummar och tår du kan hitta!

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte bli publicerad.