Scorett - Canada Snow

Vi levererar ännu en tv-kampanj för Scorett

Just nu kan du se den senaste kampanjen för Scoretts varumärke Canada Snow rulla på tv-skärmarna. För vad händer när du utrustar två av världens främsta kitesurfare i sportigt och slitstarkt mode och låter dem tillbringa tre dagar i Norges krispiga vinterlandskap? Det ville vi ta reda på. Resultatet blev tre reklamfilmer producerade av Glory Days.

Scorett är inte bara en av Sveriges ledande aktörer på skomarknaden. Under deras egna varumärke Canada Snow gör de kläder, accessoarer och skor som passar den skandinaviska vintersäsongen, för såväl urbant cityliv som outdoor-aktiviteter och en aktiv livsstil.

Till deras senaste kampanj plockade de hem paret Johanna Edin och Stefan Spiessberger – två av världens bästa kitesurfare som vanligtvis har sin bas i Spanien där de jagar de bästa vågorna. Trots deras gemensamma passion för kitesurfing får de sällan tillfälle att ses, då de ständigt är på resande fot och tävlar i olika grenar världen över. Med Scorett fick de tre dagar tillsammans, fyllda av kitesurfing och vackra vinterlandskap.

Kampanjen spelades in under tre dagar i Oslo och Jotunheimen. I Oslo filmades en urban och edgy kollektion med kläder och skor för ett smart cityliv. I Jotunheimen visas en sportig och slitstark kollektion som passar everyday outdoor, samt en hållbar och funktionell kollektion för en mycket aktiv livsstil. Resultatet blev tre filmer som visar upp Canada Snows breda sortiment. Se ett ihopklipp av kampanjen här.

Filmerna är en del i ett långvarigt samarbete mellan Scorett och Glory Days. Förutom kundmagasin och content för webb och sociala medier är det här den andra TV-reklamen vi producerar för Scorett.

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte bli publicerad.