Vi söker fyra nya kollegor!

Precis innan semestertiderna går Glory Days på rekryteringsoffensiven och utlyser fyra nya tjänster. Två av tjänsterna gäller placering i Göteborg och två i Stockholm.

Projektledare Göteborg

Till vårt Göteborgskontor söker vi en projektledare som tillsammans med kunder och kollegor ska driva projekten framåt. Ansvarstagande, strukturerad och positiv är egenskaper vi gärna ser hos sökande.

Art Director Göteborg

Den andra tjänsten i Göteborg gäller tjänsten som AD där du är den i arbetsgruppen som tar fram formen för dina kunders kommunikationsprojekt. Du jobbar tight med redaktör och projektledare.

Redaktör Stockholm

I Stockholm söker vi en redaktör. Som redaktör på Glory Days jobbar du med de flesta kanaler och plattformar. Allt från kundtidningar och webb till sociala medier och nyhetsbrev. Du är navet när det kommer till text och bild och vi ser gärna att du har haft en skrivande roll i tidigare anställningar. Plus om du har fotoerfarenhet!

Produktionsledare Stockholm

Produktionsledaren vi söker kommer att ansvara för ett antal interna arbetsgrupper. Du har löpande kontakt med kunder och uppdragsgivare och ansvarar för produktionsplan och budget. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hoppa in där det behövs, till exempel med att producera innehåll.

 

Samtliga tjänster hittar du och kan söka på vår karriärsida. Under respektive tjänst hittar du även kontaktuppgifter till den person hos oss som ansvarar för rekryteringen. Vi intervjuar kontinuerligt.

Skriv en kommentar

Din e-post kommer inte bli publicerad.